Everyone makes mistakes - the trick is to make mistakes when nobody is looking.

Got too deep, but how deep is too deep?

An optimist laughs to forget. A pessimist forgets to laugh.

(Shook it up)! Lördag lördag lördag! Underbara jävla lördag! Fick hem min gitarr häromdagen, NICE! Så nu jävlar är det bara börja lira igen! Awesome.


TjäNA, mina fina gitarrer! Vill du provspela :] ?








Säljer även en förstärkare jao!








Rest in peace "Ingo". Jag ska slå för dig ikväll dude!
"Du är redan saknad. Men vi glömmer dig aldrig."



//Panta mera


Okej

Sjukt less nu. Hur länge ska man orka detta ? och vad händer när man inte orkar längre ? Satans-jävla-skit!

Super........





Happy Face

Wonderful

Blev uttagen till Ghana Projektet på skolan! Underbart. Så då blir det att glida till Ghana i 3 veckor och jobba, kommer bli nice. Peace

Punkt.

Ta mig tillbaka...

Dead as yesterday

Shu! Mer och mer taggad på detta året! Fyller 18 snart, sen blir det Peace and love i sommar, och massa mera skoj. Sen blir det att boka in en utlandsresa också! Baaara nice! Känner på mig att detta året kommer blii jävligt bra!

Saknar dig så inåt helvette nu, damn damn damn..bara några veckor kvar får jag hoppas på. Förlåt...


Guld <3

Is this really how we do ?

Fortfarande jävla bakis. Ont i hela kroppen! Inte nice!
------

Bang bang you're dead
Oh Im so easily lead
Bang bang you're dead
Put all the rumours to bed
Bang bang you're dead

------

Shit

En helvettesjävla dag detta. Vart inte så lyckad kväll igår, vart ju inte precis som jag tänkt mig. Men det var roligt så länge det varade. Vaknade upp idag på soffan med en jävla huvudvärk. Sen har jag typ legat där hela dagen, sett weeds osv. Illa.

Ser iaf fram emot nästa helg, får bli lite lugnare. Förhoppningsvis vara med macke och ullis och bara glida runt lite här och där. Får se vad som händer!

Daaamn, vad fan händer nu ?

HEehHEHeheHe


Stjärnorna för fan!

Eehehe

Walking on ice! Jappjapp!

Life goes on

Samma känsla hela tiden. Önskar att saker var som förr, när det inte fanns några problem. Jag kan inte göra annat än att hoppas. Hoppas på det bästa. Orkar inte gå runt och oroa mig. Är bara allmänt less på det nu. Men skiten tar aldrig slut. Har så myckat att säga dig, frågorna bara kommer upp hela tiden, men jag kommer nog aldrig få något svar. Livet är inte lätt, det vet alla, men så här svårt trodde jag aldrig att det skulle vara. All glädje är nästan borta, den finns knappt kvar längre. Varje dag försöker man på nytt med hopp om att allt ska förändras. Det är som att leva i en marddröm. Orken är slut nu, totalt slut. Finns inget kvar. Det är bara tomt. Och nu är det försent för ändringar, skadan är redan skedd. Vill bara krama om dig en sista gång!




All this talk of getting old
It's getting me down my love
Like a cat in a bag, waiting to drown
This time I'm comin' down

And I hope you're thinking of me
As you lay down on your side
Now the drugs don't work
They just make you worse
But I know I'll see your face again

Now the drugs don't work
They just make you worse
But I know I'll see your face again







Damn

Hoppet nu! Det skulle fan vara det underbaraste som någonsin skulle hända!


Vvs, den eviga jävla utbildningen. Du som söker spänning i skolan passar perfekt för denna linje. Man vet aldrig när man får traska hem i genomblöta kläder, svärandes. Det man behöver för denna linje är bara en hjärna och jävla massa humor.
Jag saknar hjärnan iaf. Toalettjävlar, tvättställshelvetten osv är min marddröm. Tur att jag får glänsa lite på svetsen iaf, det enda som håller mitt humör uppe. Så allihopa, när jag är färdigutbildad och klar för att jobba så tar jag på mig alla svetsjobb i Umeå gratis, bara ringa. Men om ni ska ha mig till att koppla vattensystem, duschar, toaletter osv då får ni fan betala jävligt bra kan jag lova. Helvette...

21 dagar kvar till friheten! Sen kommer jag glida fram genom livet!

Är du uttråkad ? Har du gratis sms ? Vad fan väntar du då på ? Smsa mig dirr! För jag har alltid tråkigt.



Seriöst...shit!


Sviket

Helvette så satans besviken jag blir. Vem fan låtsas du vara ? sjukaste vad lurad man kan bli. Helt jävla borta. Hoppas fan jag slipper dig. Börja inse vilket stort fel du gjort..grattis för helvette. Fyfan..

Annars är allt jävligt bra, tjohej för helvette alla idioter.

Ice Cold

Alright. Blir galen fan. Satansjävla cp vinter. Kallt som satan så man blir jävla galen.  Det är så inåt helvettes jävla drygt. Hoppas det växlar snart så det blir vår och lite jävla varmare.

Chillat med limpz idag, hört på hans jävla pianoplingade och allt vadfan det nu var. Sen drog vi en sväng, träffade viccy osv.


Styra något nästa helg, jatack! Hör av er för satan!

HEJJERJRÅRÅÅÅ
 

Nice, ah!


K    Y   M   A   N   I           M   A   R   L   E   Y

Tb

Skön kväll igår! Tack som fan till Macke, Ullis, Simon, Peder, Crisse, Jocke och Bone. Fick en att tänka på lite andra saker än allt skit som händer nu. Är bara trött som satan nu, vill bara fortsätta sova, är sluuut som fan.

Satansjävlahelvettessatansskit alltså! Bortgjord...

Obviously

Mitt livs största misstag!

Hungrig ?

Är allmänt störd på min frigge nu. Värmen har typ slutat fungera, och det går fan inte göra något åt det typ. Jag som ska bli Vvsare och allt, skämmigt men sant.  Får sitta och frysa tydligen.

Vill även ge en utmärkelse till Mattias Hörnlund som febrilt försöker, gång på gång att styra upp något roligt. Men det brukar oftast gå åt helvette. Men cred till Matte som försöker, keep it up.

Simon har lyckats utveckla någon sorts kraft inom sig, som löser ut när peder har gått lite för långt. Jag har aldrig igenom tiderna sett något så vackert som när simon klev upp från sin datastol, tog upp sitt tangentbord och bokstavligt talat slog sönder allt som hade med datorn att göra. Jag failade stort med tanke på att jag inte filmade detta historiska ögonblick. Jag hoppas det händer igen. Får lita på att Peder fixar ett till läge till mig, då är jag redo.

Taggar 11 februari, 24 juni osv osv! Börjar bli less på att vänta nu!

The Kooks - "Naive"
Arctic Monkeys - Mardy Bum
The Kooks - Jackie Big Tits

2pac - Life goes on
T.I - Whatever you Like
Bone Thugs N Harmony feat Akon - I Tried


Det är fortfarande en farlig värld. Det är en värld full av galningar, osäkerhet och möjliga mentala förluster. Var på er vakt!



Awesome!


Borlänge 22-27 juni! Underbart!

25 dagar kvar till friheten! chalalaaaa!

Etta

                                           


Weeds! Nu jävlar!

                                                                                

Fladderflaggish

http://se.youtube.com/watch?v=r0PoxDItBUU


Dagens Citat eller vad fan man nu ska säga går till peder: "MEN STÄNG PORTEN DÅ ERA JÄVLA DICKHEADSFITTOR! KOM IGEN DÅ FÖR HELVETTE ERA JÄVLA IDIOTER! DICKHEADS!!" 
Killen har fantasiiii fyfan!

RSS 2.0